Geoana vine cu motivul, Oprescu cu lacrimile!

Geoana vine cu motivul, Oprescu cu lacrimile!
Prin mediile politice si presa se vehiculeaza, deja, primul scenariu amuzant legat de inlocuirea lui Geoana cu Sorin Oprescu, cu toate ca "bancul" seamana mai mult a "deja vu" 2004 - rocada Stolojan-Basescu.

Dupa succesul "Stolojan se retrage - Basescu salveaza situatia", din campania prezidentiala 2004, acum vine randul PSD-ului sa aplice "metoda succesului". Ramane insa de vazut cu ce scuza va veni Mircea Geoana, daca il va copia sau nu pe Theodor Stolojan.

Primul scenariu comic in privinta discursului de retragere a lui Geoana suna cam asa:

Mircea Geoana: Din pacate, drumul meu se incheie aici. Starea mea de sanatate ma opreste sa merg mai departe. Problemele de sanatate cu care ma confrunt pot fi remediate acum. Daca nu ma concentrez acum asupra lor, risca sa se agraveze iremediabil.

Moment in care inlocuitorul, adica Sorin Oprescu, intra in scena si spune raspicat spre camere, cu o lacrima in coltul ochilor:

Sorin Oprescu: Dragul meu Mircea sufera de hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, colita ulceroasa, insuficienta cardiaca, ateroscleroza, reumatism degenerativ, hernie de disc, inflamare a prostatei, Alzheimer, diabet zaharat si glaucom. Necesita regim alimentar, analize complete si repaos la pat, asa ca i-am prescris o reteta compensata, plus un bilet de internare la Elias. Pina se vindeca, ii tin eu locul..."

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
22

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
84

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
47

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...