FOTOGRAFIA ZILEI - Au aparut dolarii cu chipul lui Nichita!

FOTOGRAFIA ZILEI - Au aparut dolarii cu chipul lui Nichita!

 Dolari cu chipul lui Gheorghe Nichita, cadou din partea colegilor de partid!  newsiasi

Gheorghe Nichita: "Am reusit sa ies din nou primar si am recunoastere la nivelul Moldovei".

Dorohoianul Gheorghe Nichita a primit astazi, din partea colegilor de partid, un cadou mai putin obisnuit: bancnote "false", care imitau dolarii, dar cu chipul social-democratului!

Asta pe langa flori, icoane, daruri si urari din partea PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe, si a IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Urari care l-au adus pe Nichita, pentru cateva momente, cu picioarele pe pamant: "Am de multumit Celui de Sus, un pic de smerenie si evlavie nu strica nimanui", a marturisit astazi primarul Iasului, sef si peste PSD Botosani.

"Anul trecut, de Sfantul Gheorghe, ma pregateam de doua batalii electorale. Am reusit sa ies din nou primar si mi-am consilidat pozitia in organizatia judeteana si am recunoastere la nivelul Moldovei", a completat Nichita.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
11

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
142

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...