Fostul sediu al Nova Apaserv, locuinţă pentru nouă familii!

Fostul sediu al Nova Apaserv, locuinţă pentru nouă familii!
Noul an vine şi cu o casă nouă pentru mai multe familii din municipiul Botoşani. Până la jumătatea lunii februarie, acestea se vor muta în spaţiile în care au funcţionat fostele birouri ale societăţii Nova Apaserv, în imobilul situat pe strada Octav Onicescu.

Şapte locuinţe au fost deja repartizate de către societatea Locativa, iar două locuinţe, care sunt de serviciu, vor fi repartizate de municipalitate.

Cele şapte familii care vor încheia contracte de închiriere cu Locativa au locuit şi până acum în locuinţe sociale iar la repartizarea noilor spaţii s-a ţinut cont de faptul că sunt buni platnici şi că au copii care învaţă la şcolile din zona fostului sediu al Nova Apaserv.

Lucrările de amanajare a celor nouă locuinţe s-au ridicat la aproximativ 70.000 de lei, locuinţele având una sau două camere, baie proprie şi bucătărie.

“În locul familiilor care se vor muta în fostul sediu al Nova Apaserv vor fi primite alte familii noi care vor primi repartiţie emise de Primăria Municipiului Botoşani", a precizat Florinel Gornea, directorul adjunct al societăţii Locativa.

Etajul patru din imobilul de pe strada Octav Onicescu, unde au funcţionat birourile operatorului de apă, şi unde au fost amenajate cele nouă locuinţe, aparţin societăţii Locativa.

 

Spune-ne opinia ta