NEGLIJENTA unei mame! Are opt copii acasa, iar la a noua sarcina a nascut o fetita moarta!

NEGLIJENTA unei mame! Are opt copii acasa, iar la a noua sarcina a nascut o fetita moarta!
O botosaneanca in varsta de 39 de ani a dat dovada de neglijenta si inconstienta crasa, dupa ce a nascut opt copii, fara ca macar o sarcina sa fie urmarita de un medic. 

Mai mult de atat, femeia din Albeşti a ramas insarcinata pentru a noua oara si bineinteles ca nici acum nu a apelat la un doctor care sa-i urmareasca sarcina. Vineri dimineata, in jurul orei 6:00, femeia a inceput sa aiba dureri, insa a chemat ambulanta abia dupa doua ore, cand nu a mai suportat starea in care se afla. 

Un echipaj de ambulanta de la Trusesti a plecat la domiciliul femeii si a preluat-o pentru a o transporta la Maternitate. Pe drum, insa, femeii i-a venit sorocul, iar asistenta a observat ca bebelusul era cu picioarele afara, astfel ca a decis sa opreasca la un cabinet medical din Trusesti, acolo unde, impreuna cu medicul de familie, a incercat sa scoata fatul. 

Cadrele medicale au solicitat si interventia unei ambulante cu medic de la Botosani, care a ajuns de urgenta la fata locului. Din pacate, insa, bebelusul, care era o fetita, s-a nascut mort. 

"S-au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa nu s-a mai putut face nimic pentru ca viata fetitei sa fie salvata. Mama se simte bine si a fost transportata la Maternitate", ne-a declarat medicul Daniela Amarandei, din cadrul SJA Botosani.

Cadrele medicale sustin ca, daca femeia ar fi cerut mai repede ajutor, fetita ar fi putut si salvata, dupa o operatie de cezariana, dat fiind faptul ca aceasta nu se afla cu capul in jos, asa cum este normal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
140

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
277

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
65

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...