FLUTUR: Botosaniul treptat devine un pol de interes pentru anumite domenii!

FLUTUR: Botosaniul treptat devine un pol de interes pentru anumite domenii!

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani

Investitiile din ultimii ani din Botosani incep sa isi dovedeasca utilitatea, eficienta si chiar sa produca, asigura reprezentantii municipalitatii, referindu-se la cateva obiective, cum ar fi Sala Polivalenta sau Stadionul Municipal.

"Botosaniul treptat devine un pol de interes pentru anumite domenii. O parte din infrastructura pe care am facut-o in ultimii ani in Botosani, referindu-ma la infrastructura sportiva care isi arata roadele acum, pentru o gandire de acum patru ani, sau o realizare de acum un an sau doi, ne face si pe noi sa intram intr-un circuit normal. Remarc ceea ce se intampla la Sala Polivalenta, care organizeaza manifestari foarte importante pentru Botosani, de 300-400 oameni care vin in alta parte, si drept urmare tot cheltuiesc ceva in Botosani, sunt niste bani care raman in Botosani si numai pentru asta este foarte important", a precizat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef a facut referire si la Stadionul Municipal, unde a avut loc un meci international intre echipele de tineret ale Romaniei si Insulele Feroe, in urma caruia parerile au fost optimiste pentru viitor.

"Stadionul Municipal, care a costat cativa bani, indeplineste toate conditiile de a organiza chiar si un meci international", a competat Flutur, care a mai facut trimitere si la o alta actiune, de data aceasta economica, programata sa aiba loc saptamana viitoare in Botosani.

"Au inceput sa nu ne ocoleasca forumurile economice, am avut unul acum o luna si ceva si am avut o participare deosebita. La sfarsitul saptamanii viitoare Botosaniul va mai organiza, impreuna cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord Est, un forum regional, unde vor fi peste doua sute de participanti", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
53

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
116

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...