Florin Turcanu, victorie totala in fata lui Liviu Campanu!

Florin Turcanu, victorie totala in fata lui Liviu Campanu!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani  

Florin Turcanu a iesit castigator si in lupta directa cu Liviu Campanu, deputatul obtinand, in competitia pentru accederea in Biroul Permanent Central al PNL, cu 26 de voturi mai mult decat celalalt botosanean ramas in cursa, dupa retragerea lui Liviu Andronic.

Astfel, Liviu Campanu a obtinut 670 de voturi, fata de cele 696 ale deputatului Florin Turcanu. Este a doua mare victorie a lui Florin Turcanu, dupa ce sefia PNL a fost castigata de Crin Antonescu, pe care Turcanu l-a sprijinit in mod public.

Liviu Campanu si-a manifestat sprijinul pentru Calin Popescu Tariceanu.

In urma votului de la Congresul National al PNL, care a inceput vineri dimineata, Turcanu obtine unul dintre cele 21 de locuri din Biroul Permanent Central.

De partea cealalta, Liviu Campanu, care este si presedintele organizatiei PNL Botosani, pierde si dreptul de a se inscrie in cursa pentru obtinerea unei functii de vicepresedinte PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
222

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
363

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
122

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...