Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!

Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu poate sta departe de politică. Chiar dacă în primăvară, când a plecat de la conducerea CJ după ce a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului, a fost destul de vehement în declaraţii, spunând că nu va mai candida pentru vreo funcţie în administraţie şi că se va concentra pe afaceri, între timp s-a răzgândit.

Ţurcanu şi-a exprimat opţiunea de a candida la alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Judeţean, pentru o funcţie de consilier judeţean, fiind de altfel primul liberal care şi-a depus opţiunea.

Având în vedere că, din 2016, preşedintele Consiliului Judeţean nu va mai fi ales prin vot direct, ci din rândul consilierilor judeţeni, nu este greu de ghicit ce funcţie vizează Florin Ţurcanu. În eventualitatea în care fostul lider liberal ar obţine un post de consilier judeţean, el va avea nevoie de sprijinul tuturor celorlalţi consilieri liberali pentru a avea şanse la preşedinţia CJ.

"Domnul Ţurcanu şi-a depus candidatura pentru CJ şi ştiu că intenţia dumnealui este de a se măsura şi el să vadă dacă problemele pe care le-a avut i-au afectat imaginea. Este opţiunea dumnealui", a declarat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Stabilirea candidaţilor care vor intra în cursa pentru alegerile locale se va face în urma unui sondaj în cadrul partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țigări de contrabandă ascunse în cutiile cu mere. Femeia se afla într-un microbuz care intra în România!

astăzi, 12:39
75

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor personale, 3.400 ţigarete diverse mărci, pe care...

Mașină radiată în Belgia, oprită la frontiera cu Republica Moldova!

astăzi, 12:36
59

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autovehicul marca Ford Transit, care figura ca fii...

Au fost anunțate rezultatele la titularizare. Ce note au obținut candidații din Botoșani!

astăzi, 11:58
327

Au fost publicate rezultatele la examenul de titularizare, notele fiind de la 1 la 10. La nivelul județului Botoșani s-au înregistrat patru note de 10, acestea fiind obținute de candidați la dis...