Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!

Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu poate sta departe de politică. Chiar dacă în primăvară, când a plecat de la conducerea CJ după ce a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului, a fost destul de vehement în declaraţii, spunând că nu va mai candida pentru vreo funcţie în administraţie şi că se va concentra pe afaceri, între timp s-a răzgândit.

Ţurcanu şi-a exprimat opţiunea de a candida la alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Judeţean, pentru o funcţie de consilier judeţean, fiind de altfel primul liberal care şi-a depus opţiunea.

Având în vedere că, din 2016, preşedintele Consiliului Judeţean nu va mai fi ales prin vot direct, ci din rândul consilierilor judeţeni, nu este greu de ghicit ce funcţie vizează Florin Ţurcanu. În eventualitatea în care fostul lider liberal ar obţine un post de consilier judeţean, el va avea nevoie de sprijinul tuturor celorlalţi consilieri liberali pentru a avea şanse la preşedinţia CJ.

"Domnul Ţurcanu şi-a depus candidatura pentru CJ şi ştiu că intenţia dumnealui este de a se măsura şi el să vadă dacă problemele pe care le-a avut i-au afectat imaginea. Este opţiunea dumnealui", a declarat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Stabilirea candidaţilor care vor intra în cursa pentru alegerile locale se va face în urma unui sondaj în cadrul partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteo: Săptămâna începe cu frig, apoi aduce un ciclon mediteranean

astăzi, 07:11
1738

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste.Temperaturile vor cre...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
231

Începând cu acest grupaj, vom publica dialogul avut cu epigramistul MIHAI HAIVAS:Școala generală Cristinești  (clasele I - VII) - 1948 - 1955Liceul nr. 1 Dorohoi( acum Co...

A ajuns în comă la spital, după ce s-a prăbușit în fața barului!

Duminică, 20 Ianuarie 2019
2759

Băutura l-a dus până aproape de moarte! Un tânăr din Todireni, județul Botoșani, a băut duminică dimineață într-un bar din sat, consumând o cantitate mare de alcool.&n...