Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!

Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu poate sta departe de politică. Chiar dacă în primăvară, când a plecat de la conducerea CJ după ce a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului, a fost destul de vehement în declaraţii, spunând că nu va mai candida pentru vreo funcţie în administraţie şi că se va concentra pe afaceri, între timp s-a răzgândit.

Ţurcanu şi-a exprimat opţiunea de a candida la alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Judeţean, pentru o funcţie de consilier judeţean, fiind de altfel primul liberal care şi-a depus opţiunea.

Având în vedere că, din 2016, preşedintele Consiliului Judeţean nu va mai fi ales prin vot direct, ci din rândul consilierilor judeţeni, nu este greu de ghicit ce funcţie vizează Florin Ţurcanu. În eventualitatea în care fostul lider liberal ar obţine un post de consilier judeţean, el va avea nevoie de sprijinul tuturor celorlalţi consilieri liberali pentru a avea şanse la preşedinţia CJ.

"Domnul Ţurcanu şi-a depus candidatura pentru CJ şi ştiu că intenţia dumnealui este de a se măsura şi el să vadă dacă problemele pe care le-a avut i-au afectat imaginea. Este opţiunea dumnealui", a declarat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Stabilirea candidaţilor care vor intra în cursa pentru alegerile locale se va face în urma unui sondaj în cadrul partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marii contribuabili din Botoşani: Prea puţini şi prea mici pentru a ţine în spate un judeţ catalogat drept nefavorizat

astăzi, 08:05
52

O parte din firmele de tradiţii, altele în insolvenţă şi prea puţine firme noi care au reuşit să ajungă la acest statut. Finanţele cataloghează Marii Contribuabili după trei indicator...

Aspazia Oţel-Petrescu a plecat la Domnul

astăzi, 07:59
51

Doamna Aspazia Oţel-Petrescu, una din multele femei care au pătimit ani de zile în temniţele comuniste, având în suflet o necuprinsă dragoste de neam şi ţară. În ce...

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
266

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...