Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!

Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu poate sta departe de politică. Chiar dacă în primăvară, când a plecat de la conducerea CJ după ce a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului, a fost destul de vehement în declaraţii, spunând că nu va mai candida pentru vreo funcţie în administraţie şi că se va concentra pe afaceri, între timp s-a răzgândit.

Ţurcanu şi-a exprimat opţiunea de a candida la alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Judeţean, pentru o funcţie de consilier judeţean, fiind de altfel primul liberal care şi-a depus opţiunea.

Având în vedere că, din 2016, preşedintele Consiliului Judeţean nu va mai fi ales prin vot direct, ci din rândul consilierilor judeţeni, nu este greu de ghicit ce funcţie vizează Florin Ţurcanu. În eventualitatea în care fostul lider liberal ar obţine un post de consilier judeţean, el va avea nevoie de sprijinul tuturor celorlalţi consilieri liberali pentru a avea şanse la preşedinţia CJ.

"Domnul Ţurcanu şi-a depus candidatura pentru CJ şi ştiu că intenţia dumnealui este de a se măsura şi el să vadă dacă problemele pe care le-a avut i-au afectat imaginea. Este opţiunea dumnealui", a declarat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Stabilirea candidaţilor care vor intra în cursa pentru alegerile locale se va face în urma unui sondaj în cadrul partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

18-20 octombrie: Seminar Eminescu la Ipotești, sub semnul Centenarului

Marţi, 16 Octombrie 2018
145

A patra ediție a Seminarului Eminescu, organizat de Memorialul Ipotești - Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, va avea loc în perioada 18-20 octombrie. La atelierele din a...

România a fost condamnată la CEDO pentru o intervenție brutală a polițiștilor și jandarmilor

Marţi, 16 Octombrie 2018
262

Romania este obligata printr-o decizie a CEDO sa achite peste 23.000 de euro pentru doi barbati, dupa ce, in timpul unei interventii din 2005 a Politiei in comunitatea de rromi de langa rampa de gunoi...

Accident în Belgia: Un român a murit, alţi doi sunt răniţi

Marţi, 16 Octombrie 2018
742

Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net.Conducăt...