Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!

Florin Ţurcanu se întoarce: Şi-a depus candidatura pentru alegerile din 2016. VEZI unde vrea să ajungă!
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu poate sta departe de politică. Chiar dacă în primăvară, când a plecat de la conducerea CJ după ce a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului, a fost destul de vehement în declaraţii, spunând că nu va mai candida pentru vreo funcţie în administraţie şi că se va concentra pe afaceri, între timp s-a răzgândit.

Ţurcanu şi-a exprimat opţiunea de a candida la alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Judeţean, pentru o funcţie de consilier judeţean, fiind de altfel primul liberal care şi-a depus opţiunea.

Având în vedere că, din 2016, preşedintele Consiliului Judeţean nu va mai fi ales prin vot direct, ci din rândul consilierilor judeţeni, nu este greu de ghicit ce funcţie vizează Florin Ţurcanu. În eventualitatea în care fostul lider liberal ar obţine un post de consilier judeţean, el va avea nevoie de sprijinul tuturor celorlalţi consilieri liberali pentru a avea şanse la preşedinţia CJ.

"Domnul Ţurcanu şi-a depus candidatura pentru CJ şi ştiu că intenţia dumnealui este de a se măsura şi el să vadă dacă problemele pe care le-a avut i-au afectat imaginea. Este opţiunea dumnealui", a declarat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Stabilirea candidaţilor care vor intra în cursa pentru alegerile locale se va face în urma unui sondaj în cadrul partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

Joi, 19 Aprilie 2018
603

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

Joi, 19 Aprilie 2018
232

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

Joi, 19 Aprilie 2018
365

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...