Florin Ţurcanu: "Nu doresc să fiu nici preşedinte, nici vicepreşedinte la CJ"

Florin Ţurcanu: "Nu doresc să fiu nici preşedinte, nici vicepreşedinte la CJ"
Fostul lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că exprimarea opţiunii în cadrul partidului în ceea ce priveşte alegerile locale din 2016 nu înseamnă şi faptul că doreşte să revină la Consiliul Judeţean.

Ţurcanu a declarat că s-a pus la dispoziţia partidului şi doreşte să fie inclus în sondaje pentru a vedea "dacă poate aduce un plus" la nivelul PNL şi neagă că ar dori să se reîntoarcă la conducerea CJ.

Acesta spune că şi-a exprimat această opţiune după ce în ultima perioadă au fost mai multe voci care l-au acuzat că în 2016 ar intenţiona să susţină o altă formaţiune politică.

"Am depus această opţiune pentru a fi pus în sondaje să văd dacă pot să aduc un plus în partid. Şi dacă pot ajuta partidul în vreun fel. Nu doresc să fiu nici preşedinte, nici vicepreşedinte la CJ, şi dacă rezultatul va fi unul favorabil în sondaj mă voi gândi la vremea potrivită dacă voi accepta un post de consilier judeţean. Am avut o discuţie şi cu colegii din Bucureşti şi le-am spus că mă pun la dispoziţia partidului după ce au existat unele voci care au spus că Ţurcanu va susţine alt partid în 2016. Eu am o obligaţie morală faţă de PNL şi de aceea m-am pus la dispoziţia acestui partid", a declarat Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
489

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...