Flăcări în curtea unei case de pe Bulevardul Mihai Eminescu! O persoană a ajuns la spital! FOTO
UPDATE!

Flăcări în curtea unei case de pe Bulevardul Mihai Eminescu! O persoană a ajuns la spital! FOTO
Pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu, in noaptea de joi spre vineri, pe Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde ardea o anexa din curtea unei case.

Alarma a fost data putin dupa ora 1:00, atunci cand un vecin a vazut flacarile. Fara sa stea prea mult pe ganduri acesta a intrat in gospodarie pentru a vedea ce s-a intamplat si i-a trezit pe proprietari, care dormeau intr-o casa langa cladirea afectata. 

Pana la sosirea pompierilor, oamenii au folosit extinctoarele insa unul dintre vecinii proprietarului a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a intoxicat din cauza fumului gros. Acesta a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul si urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit focul. La fata locului au ajuns politistii, dar si reprezentantii E-On.

UPDATE! Conform informatiilor furnizate de ISU Botosani, incendiul a izbucnit la anexa unei case, o spalatorie aflata in aceeasi curte nefiind afectata!







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
131

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
98

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
271

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...