Festivalul Verii la Botosani, dupa 15 august

Festivalul Verii de anul acesta va fi organizat, cel mai probabil, pe Bulevardul Mihai Eminescu, in capatul Pietonalului Unirii.

Municipalitatea a asigurat botosanenii ca Festivalul Verii se va organiza si anul acesta, dar cu siguranta va fi dupa 15 august.

"Cu siguranta vom organiza Festivalul Verii si anul acesta! Chiar daca e criza financiara, oamenii asteapta, mai ales cei care nu se duc in concedii. Cert este ca festivalul va fi dupa 15 august, dupa Sfanta Maria. Locatia, cel mai probabil, va fi unde a fost ultimul concert, la statuile de la parc, iar comerciantii vor avea loc in fata muzeului", a precizat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
611

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...