Femeia insarcinata, din Cristinesti, carase sambata lespezi de piatra! Ancheta a stabilit ca ea mai pierduse 10 sarcini!

Femeia insarcinata, din Cristinesti, carase sambata lespezi de piatra! Ancheta a stabilit ca ea mai pierduse 10 sarcini!
Rezultate de-a dreptul naucitoare in cazul femeii insarcinate, care a decedat in urma cu cateva zile in Maternitatea botosaneana!

Complicatiile au intevenit dupa ce, sambata, femeia de 28 de ani, insarcinata in luna a patra, a carat alaturi de sotul ei lespezi de piatra.

D.I. a decedat cateva zile mai tarziu, pe masa de operatie a Maternitatii Botosani, din cauza unui stop cardio-respirator, pe fondul insuficientei renale, hepatice si respiratorii acute. Inca de sambata, femeia a simtit ca i s-a rupt punga cu lichid amiotic, insa nu a mers la spital decat luni, in stare foarte grava.

De la Dorohoi, a fost trimisa la Maternitatea Botosani, unde a murit pe masa de operatie. D.I., din Cristinesti, judetul Botosani, mai pierduse inca 10 sarcini.

Familia a motivat aceste pierderi prin faptul ca femeia prezenta o constitutie firava si o sanatate precara. Ciudat, insa, ca femeia era considerata a fi destul de puternica sa care lespezi de piatra, chiar daca era in a patra luna de sarcina.

Ancheta a fost desfasurata si de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Botosani, care au aflat ca femeia refuzase asistenta medicala pe perioada sarcinii.

Diagnosticul pus de medicii ginecologi, pana la rezultatele necropsiei, a fost de avort incomplet complicat, soc septic, insuficienta pluvi-viscerala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
56

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
133

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
220

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...