Fata babei si fata mosneagului - duminica, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache!

Fata babei si fata mosneagului - duminica, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache!
Parintii si bunicii sunt invitati si in aceasta duminica, impreuna cu cei mici, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani!

Dupa o premiera de exceptie, Punguta cu doi bani, prezentata in urma cu o saptamana publicului botosanean, o alta  intalnire cu personajele lui Creanga se va petrece pe scena teatrului duminica, 5 iulie 2009, de la ora 11,00, si de la ora 12,30: Fata Babei si fata moseagului, dramatizare si adaptare scenica de Valentin Dobrescu.

Regia artistica: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Constantin Panaite.   

Distributia: Fata babei - Mihaela Nistorica; Fata mosului - Ramona Hriscu; Baba - Ibica Leonte; Mosul - Florin Iftode; Parul, Fantana, Cuptorul, Sf. Duminica, Catelusa, Balaurii - Mihaela Stempel si Aurica Dobrescu.

Urmariti o poveste clasica despre doua fete, diferite una de cealalta. Personajele, interpretate cu umor si originalitate, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Bunatatea, cinstea si modestia fetei mosneagului, rasplatite pe masura, sunt puse in opozitie cu rautatea, invidia si lenea fetei babei, care va primi si ea totul dupa inima sa. 

Veti vedea un spectacol cu actori si papusi, vesel, frumos, unde se regasesc atat parintii cat si copiii.

 Nu plecati in vacanta! Duminica viitoare va fi ultima reprezentatie din aceasta stagiune, cu spectacolul Cum a ajuns Kastanka artista de circ.

Rezervari – de luni pana vineri -  la telefon  0756084651 /  0231.514353 si  la adresa teatrulvasilache@yahoo.com. Pretul unui bilet de intrare este  5 lei


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
10

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
145

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...