Familia actritei Jennifer Hodson, omorata in conditii inca neelucidate

Familia actritei Jennifer Hodson, omorata in conditii inca neelucidate

Jennifer Hudson, detinatoarea unui premiu Oscar, in 2007
ww.evz.ro

Mama si fratele actritei si cantaretei Jennifer Hudson, laureata a premiului Oscar, au fost gasiti impuscati, ieri, in casa familiei din Chicago, conform declaratiilor purtatorului de cuvant a lui Hudson si a autoritatilor americane.

Darnell Donnerson, in varsta de 57 de ani, si Jason Hudson, in varsta de 29 de ani, au murit in urma unui incident domestic, potrivit unui purtator de cuvant al politiei din Chicago, citat de AFP.

Vecinii familiei au auzit focuri de arma la casa familiei Hudson din South Side, vineri dimineata, in jurul orei 08.00, dar nimeni nu a anuntat incidentul pana in jurul orei 03.00 noaptea, au declarat autoritatile.

Cele doua victime au fost descoperite de sora mai mare a lui Jennifer, care se intorcea de la serviciu. Aceasta a sunat la politie si a anuntat si disparitia fiului sau, in varsta de sapte ani.

Conform politiei, in cazul uciderii celor doi si a disparitiei copilului, exista un suspect, William Balfour, considerat extrem de perioculos. Acesta este eliberat conditionat dupa ce a stat in inchisoare sapte ani si jumatate pentru tentativa de omor. De asemenea, acesta a fost condamnat anterior pentru detinerea unui autovehicul furat.

Conform publicatiei Chicago Tribune, citata de Mediafax, Balfour a fost retinut de politie ieri. Fox News sustine ca Balfour nu a cooperat cu politisti si nu a oferit informatii despre locul in care se afla baietelul Juliei Hudson.

Politia din Chicago nu a confirmat informatiile.

Jennifer Hudson, in varsta de 27 de ani, este detinatoarea unui premiu Oscar, oferit in 2007, pentru rolul din musicalul "Dreamgirls". Hudson si-a castigat celebritatea cu emisiunea "American Idol".

In ultimele saptamani, actrita se afla in turneu de promovare cu cel mai recent film al sau, "The Secret Life of Bees". Sursa: Evenimentul Zilei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
1

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
10

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
279

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...