Eleva imobilizata in scaun cu rotile, premianta la etapa nationala a Olimpiadei de Limba Romana!

Eleva imobilizata in scaun cu rotile, premianta la etapa nationala a Olimpiadei de Limba Romana!
Rezultat de exceptie al unei eleve din Botosani! Performanta fetitei nu i-a impresionat, insa, si pe responsabilii din Inspectoratul Scolar, dupa cum spun dascalii elevei!

Alexandra Hutanu, eleva in clasa a VIII-a a Scolii 6 din Botosani, a obtinut un premiu special la etapa nationala a Olimpiadei de Limba Romana.

Tanara este imobilizata intr-un scaun cu rotile de cinci ani, dar, cu toate acestea, se dedica cu multa pasiune studiului Limbii Romane. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au omis sa mentioneze acest premiu obtinut de Alexandra Hutanu in prezentarea olimpicilor.

Este pacat ca au exclus-o si au prezentat doar premiul pe echipe, pe care l-au castigat elevii botosaneni. Este un copil deosebit, cu o situatie grea. Am pregatit-o personal si stiu cat de mult a muncit. Este pacat ca, dupa atata munca depusa, nu i se recunosc roadele, a declarat Maria Pantea, profesorul diriginte al Alexandrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția SRI după puternicul atac informatic asupra mai multor spitale din România, printre care și cel din Dorohoi!

astăzi, 12:49
24

Serviciul Român de Informații anunță printr-un comunicat de presă că există atacuri cibernetice la patru spitale din țară: Victor Babeș (București), Huși, Dorohoi și Cărbunești....

Cele 5 substanțe care dau cea mai mare dependență și cum afectează acestea creierul!

astăzi, 11:53
140

Cei mai mulți cercetători au căzut însă de acord că pentru a măsura cât de mare este dependența dată de un drog sunt câteva criterii foarte importante: cât de mult rău poate provoca, valo...

Sindicaliștii din penitenciare o contrazic pe Ana Birchall: Dimpotrivă, lucrătorii din penitenciare NU își primesc drepturile salariale!

astăzi, 11:06
133

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis astăzi că lucrătorii din penitenciare își primesc drepturile salariale. Ordinul Ministrului Justiției pentru plata orelor supli...