FLORIN TURCANU, ATACAT DUR DE COLEGII LIBERALI!

FLORIN TURCANU, ATACAT DUR DE COLEGII LIBERALI!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani  

Deputatul Florin Turcanu a intrat in vizorul sefului sau pe linie de partid, Liviu Campanu!

Dupa declaratiile facute saptamana trecuta, pe un post local de televiziune, emisiune in cadrul careia isi anunta si candidatura la sefia PNL Botosani, Turcanu a fost dur atacat de Liviu Campanu, printr-un comunicat dat publicitatii astazi.

Redam mai jos comunicatul remis redactiei de Biroul de presa al PNL Botosani:

Nu cred ca este normal ca adversarii politici sa fie cei care lauda mai mult decat prietenii politici, sustine senatorul Liviu Campanu, presedintele filialei PNL Botosani.

Declaratiile de “dragoste" de la sfarsitul saptamanii trecute, la adresa lui Cristian Roman, prefect PDL din partea unui liberal, ne pun serioase intrebari de genul: liberalul respectiv este adversar politic, prieten politic, sau coleg de partid cu prefectul C.Roman. Nu cred ca cel care ocupa functia de prefect al judetului trebuie sa fie un om cu multe relatii sau cu mana de fier, pentru ca atunci te intrebi ce este mai important intr-o anumita functie de conducere: profesionalismul, diplomatia, respectul pentru botoseneni sau doar “mana ta de fier".

In declaratiile de saptamana trecuta, un deputat liberal botosenean spunea ca, impreuna cu colegii parlamentari de la PDL si PSD va sustine amendamente care ar trebui sa clarifice situatia zootehnica din Romania. Este de mirare pentru conducerea biroului politic al filialei PNL Botosani de ce colegul nostru nu se bazeaza si pe sprijinul parlamentarilor liberali in sustinerea acestor amendamente.

“Il vom ruga pe colegul nostru din PNL sa ne precizeze care dintre parlamentarii liberali nu au fost de acord sa sustina amendamentele cu privire la imbunatatirea situatiei din agricultura si zootehnie. Il rugam sa ne precizeze care sunt acestia, pentru a sesiza conducerea centrala a partidului si pentru a face cunoscut acest lucru si celor care i-au ales in parlament", a precizat senatorul Liviu Campanu, presedintele filialei PNL Botosani.

 

Citeste si VIITOR DE AUR PENTRU FLORIN TURCANU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
233

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...