Elena Udrea a avut SUCCES la Botosani, Humelnicu a gafat cu gratie! - VIDEO

Elena Udrea a avut SUCCES la Botosani, Humelnicu a gafat cu gratie! - VIDEO
Agitatie mare sambata la Botosani! Guvernul asteptat de botosaneni sa dezbata problemele judetului a fost mai degraba un comando de campanie pentru Emil Boc, prim-ministrul Romaniei pregatindu-se pentru a recastiga presedintia PDL pentru inca un mandat, in lupta pe care o va da in luna mai cu Vasile Blaga si Theodor Paleologu.

Printre picaturi, botosanenii au avut parte de aprecieri la adresa primarului Catalin Flutur, a organizatiei PDL care a avut rezultate foarte bune la nivel national, dar si dese referiri la proiectele europene care se deruleaza in aceasta perioada in Botosani.

Stirea zilei a fost, insa, una neasteptata: televiziunile au relatat cu maxima incantare momentele in care Elena Udrea ar fi "faultat" limba romana, dupa exemplul fiicei presedintelui Romaniei, care a consacrat in urma cu ceva timp formula "succesuri".

De data aceasta, insa, gafa nu mai apartine Elenei Udrea, dupa cum se vede clar in imaginile postate pe You Tube, unde blonda din Guvern rosteste clar, de doua ori, cuvantul "succesul".



Senatorul Dan Humelnicu,in schimb, s-a aratat atat de incantat de prezenta la Botosani a ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, nascut la Dorohoi, incat s-a grabit sa il prezinte public drept "ministru al Muncii".

La Dorohoi, in acest timp, "Romania prindea radacini", intr-o ampla campanie electorala de plantare de pomi, sub marca Realitatea TV si PSD Botosani. Vorba aceea... fiecare cu campania lui, ca sa nu naucim alegatorii!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
14

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
145

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...