ELECTROALFA, noul partener CSM Botoșani!

ELECTROALFA, noul partener CSM Botoșani!

Începând cu luna februarie, Electroalfa va sprijini echipa de handbal CSM Botoșani pentru realizarea obiectivelor de performanță propuse, printr-un parteneriat care a fost semnat săptămâna aceasta.

CLUBUL SPORTIV “MAGNUM” BOTOSANI, a fost înființat în anul 2016 și are ca scop activitatea sportivă, atât pentru copii cât și pentru seniorii ce își doresc performanță în domeniul handbalului.

CSM Botoșani a avut numeroase performanțe în ultima perioadă și are nevoie de sprijin pentru a continua trendul ascendent pe care se află, iar pentru asta a fost semnat acest parteneriat prin care se dorește ca echipa să atingă în continuare performanțele cu care ne-au obișnuit.

Electroalfa este o afacere românească de succes, construită de oameni vizionari care au reușit să inoveze produse industriale complexe, cu ajutorul cărora societatea să evolueze. Începând de la data de 1 februarie, Electroalfa devine partener CSM Botoșani!

Compania a luat ființă odată cu primele forme ale democrației în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

Alături de acest partener foarte puternic, dorim să ne îndeplinim obiectivele și să creăm împreună o imagine unitară a performanței la nivelul orașului Botoșani. – a declarant Cătălin Stoleru, Președinte CSM Botoșani.

 La nivel national Electroalfa este unul din principalii integratori de soluţii din domeniul energetic din România, specializat în producţia şi furnizarea de echipamente electrice de medie şi joasă tensiune, confecţii metalice, lucrări de antreprenoriat.