Anunţ de mediu ABC-Con Internaţional

Anunţ de mediu ABC-Con Internaţional

SC ABC - CON INTERNATIONAL SRL, titular al proiectului: “Diversificarea activității societății ABC – CON INTERNAȚIONAL SRL, prioritatea de invesții 2.2 – sprijinirea crearii si extinderii capacitatilor de productie si dezvoltarea serviciilor, construire hala de productie pentru tamplarie PVC si aluminiu, bransamente utilitati, accese, amenajare parcare”, in loc. Catamaresti Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botosani, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “Diversificarea activității societății ABC – CON INTERNAȚIONAL SRL, prioritatea de invesții 2.2 – sprijinirea crearii si extinderii capacitatilor de productie si dezvoltarea serviciilor, construire hala de productie pentru tamplarie PVC si aluminiu, bransamente utilitati, accese, amenajare parcare”, in loc. Catamaresti Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botosani.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani din mun. Botosani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, jud. Botosani, în zilele de luni -vineri între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.