Electroalfa, finantator principal al CSM Botosani

Electroalfa, finantator principal al CSM Botosani

Grupul de firme Electroalfa a inceput sa finanteze echipa de handbal inca de la inceputul anului, iar colaborarea va dura cel putin pana in decembrie 2020. Sumele investite nu sunt mici, insa cel mai important obiectiv este promovarea in Liga Zimbrilor. La nivel de tara sunt cateva echipe destul de bine pregatite, dar baietii de la CSM Botosani au dovedit ca pot juca la un nivel inalt si pot face performanta la nivel national si in viitor chiar pe plan European, obiectivele clubului fiind foarte indraznete. Un meci important a fost cel cu CSU Suceava pe care l-au castigat la o diferenta de 5 goluri.

“Ne-a ajutat foarte mult publicul dar si forta grupului. Am avut o sala aproape plina si ne-au transmis energia necesara unui meci important. Astfel am reusit sa castigam si sa aducem bucurie suporterilor nostri.” – a declarat Florin Ciubotariu, antrenor CSM Botosani.

Electroalfa va finanta in continuare echipa de handbal CSM Botosani in vederea indeplinirii principalului obiectiv, de a promova in Liga Zimbrilor.



“Saptamana aceasta am avut o intalnire cu echipa. Este una superba. Incepand de la jucatori si pana la STAFF, baietii au o mentalitate de invingatori, fiind puternici si ambitiosi. Cred in ei si in performanta pe care o pot face, iar pe termen scurt ii voi sustine moral si financiar pentru promovarea in Liga Zimbrilor. Totodata, eu sunt adeptul obiectivelor pe termen lung, asa ca imi doresc ca echipa sa faca performanta la nivel European, sa ajunga printre cei mai buni, sau de ce nu, cei mai buni.” – a declarat Gheorghe Ciubotaru, Director General Electroalfa

Echipa de handbal are o poveste emotionanta in spate, intrucat au depus eforturi insemnate pentru mentinerea clubului la un nivel decent. Mai mult decat atat, au reusit sa faca performanta, rezultatele fiind tot mai bune de la an la an.

“In primul rand dorim sa multumim d-lui Gheorghe Ciubotaru pentru sprijinul pe care ni-l acorda inca din luna ianuarie. Cu ajutorul lui si a companiei Electroalfa pe care o detine, am reusit sa facem transferuri importante in aceasta perioada, ultimul dintre ele fiind Szasz Elod pivot titular in echipa nationala de tineret a Romaniei. Ne consideram pregatiti pentru Liga Zimbrilor si vom dovedi acest lucru in teren” – a declarat Catalin Stoleru, Presedinte CSM Botosani

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme are 29 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

 

Spune-ne opinia ta