Drumurile din judet sunt acoperite cu polei

Drumurile din judet sunt acoperite cu polei
Drumarii de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri au iesit pe teren cu 12 utilaje, actionand in bazele Saveni, Trusesti si Dorohoi.

"Utilajele au iesit in teren incepand cu ora 17.00 pentru a imprastia material antiderapant si in functie de evolutia vremii, daca se impune, vom actiona si maine dimineata", a declarat dispecerul de serviciu de la DJDP.

Si cei de la Sectia Drumuri Nationale au iesit pe drumurile din judet cu 14 utilaje, care imprastie material antiderpant.

In municipiul Botosani, utilajele Urbans Serv actioneaza deocamdata in pante, insa in cursul noptii se va imprastia material antiderapant si sare si pe strazile si trotuarele din oras.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
25

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
70

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
99

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...