Dosar penal pentru distrugere!

Un tanar din Botosani, de 26 de ani, s-a ales cu dosar penal chiar in prima zi de Paste, dupa ce a lovit cu cotul un panou publicitar.

Ghinionul lui George Marian C. a fost ca un echipaj de jandarmi, aflat in serviciul de patrulare auto, a observat cum tanarul care trecea pe langa un cabinet de psihologie, de pe strada Mihail Kogalniceanu, a lovit cu cotul panoul publicitar ce apartinea cabinetului privat, distrugandu-l.

Potrivit reprezentantilor IJJ, George Marian C., din municipiul Botosani, a fost condus de jandarmi, pentru cercetari, la sediul inspectoratului.

"Tanarul a motivat ca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu si-a dat seama ce face. Jandarmii nu au fost convinsi de motivatia acestuia si i-au intocmit dosar cu acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de distrugere, conform articolului 217 Cod Penal", a declarat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice din cadrul IJJ Botosani.

Prejudiciul cauzat de tanarul de 26 de ani a fost estimat la suma de 800 lei. Dosarul cu acte premergatoare va fi inaintat spre solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
7

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
48

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
25

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...