Voronin ii premiaza cu apartamente pe politistii care i-au batut pe manifestanti

Voronin ii premiaza cu apartamente pe politistii care i-au batut pe manifestanti

 VLADIMIR VORONIN, presedintele Republicii Moldova  

Politistii care i-au batut pe manifestantii de la Chisinau vor primi prime care merg de la valoarea a 3 salarii pana la un apartament.

Este "rasplata" promisa de ministrul moldovean de Interne, Gheorghe Papuc, politistilor care i-au batut cu bestialitate pe tinerii care au protestat impotriva rezultatelor alegerilor de acum doua saptamani, anunta Jurnal de Chisinau.

In schimb, eliberarea celor 200 de tineri protestatari arestati nu este posibila, din cauza ca nu exista deocamdata o lege in acest sens, scrie Jurnal de Chisinau, citand Ziarul de Garda.

Cu toate ca Vladimir Voronin a anuntat, miercurea trecuta, ca toti protestatarii inchisi vor fi eliberati, autoritatile de la Chisinau sustin acum ca eliberarea nu este posibila imediat, din cauza ca nu exista o lege in acest sens, iar noul Parlamentul, care ar trebui sa dea legea, nu este deocamdata constituit.

Potrivit Jurnalului de Chisinau, unii analisti sunt de parere ca Vladimir Voronin nu a vrut altceva, prin anuntul sau de miercuri, decat sa motiveze cererea catre Curtea Constitutionala de a valida cat mai curand rezultatele alegerilor, pentru a permite constituirea Legislativului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
202

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
436

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
128

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...