Doi botosaneni au sfarsit tragic intr-un accident petrecut in judetul Iasi!- completare

Accidentul in care si-au pierdut viata cei doi botosaneni, sot si sotie, de 39 si, respectiv, 38 de ani, s-a petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 9.00, pe drumul Harlau - Deleni.

Din cauza poleiului, intr-o curba la stanga, un autoturism marca Dacia 1310, cu numar de Botosani, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autobuz de la SC Transport Mixt SA Dorohoi (firma care apartine omului de afaceri Constantin Codreanu).

O femeie, pasagera in masina Dacia, si-a pierdut viata pe loc. Sotul ei i-a supravietuit doar cateva minute, acesta decedand in ambulanta.

“Autobuzul face curse regulate Dorohoi-Iasi si retur. In momentul in care s-a intamplat accidentul, acesta venea spre Iasi. Din cate am inteles, o Dacie a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in autobuz. Pasagerii din autobuz nu au patit nimic. In privinta autobuzului, acesta este avariat foarte putin, e vorba de un far spart si tabla indoita, ambele in partea dreapta", a declarat Cristi Apostol, director executive la SC Transbus Codreanu Iasi, pentru o publicatie ieseana.

Soferul Daciei a fost luat in ambulanta, insa, din cauza ranilor foarte grave, el a decedat la nici 200 de metri de locul producerii accidentului rutier. Pasagera din dreapta a murit pe loc.

Pasagerii din autobuz au fost preluati de un alt mijloc de transport. In continuare, politistii rutieri fac cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Martorii spun ca accidentul s-a petrecut pe fondul conditiilor nafavorabile de pe carosabil, in aceeasi zona petrecandu-se, in aceasta dimineata, mai multe evenimente rutiere, din fericire, fara victime.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
322

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
552

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...