Doi botoșăneni au INTERZIS ÎN TOATE barurile, cluburile, discotecile de pe raza municipiului Botoşani!

Pe lângă interdicția de a intra în orice loc de distracţie şi agrement din categoria baruri, cluburi, discoteci şi puburi de pe raza municipiului Botoşani, cei doi botoșăneni se află și sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Doi botoșăneni au INTERZIS ÎN TOATE barurile, cluburile, discotecile de pe raza municipiului Botoşani!
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2017, în timp ce se afla în incinta unui club de pe raza municipiului Botoşani, T.C., de 28 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit în zona feţei pe L.O., de 36 de ani, din comuna Mihai Eminescu, tulburând ordinea şi liniştea publică din local.

După agresiune, pe fondul provocării, L.O., împreună cu A.A., de 21 de ani, şi A.C., de 30 de ani, l-au lovit pe T.C. în interiorul localului, iar ulterior s-au deplasat în parcarea unităţii comerciale, unde au continuat actele de violenţă şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.
 
Faţă de cele patru persoane implicate, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

La data de 18.10.2017, faţă de suspecţii L.O. şi A.A., Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a se deplasa în locuri de distracţie şi agrement din categoria baruri, cluburi, discoteci şi puburi de pe raza municipiului Botoşani.
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
245

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...