Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
BOTOSANI

Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
Trezit din somn la ora trei dimineața de muzica ce se auzea la volum maxim dintr-o mașină parcată pe strada Aleea Nucului, din municipiul Botoșani, un locatar a sunat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.
 
Echipajul de jandarmi, care a intervenit în această dimineață la locul apelului, a identificat un grup de patru tineri, pentru care distracția înseamnă să consume băuturi alcoolice în miez de noapte și să deranjeze locuitorii din zonă prin muzica dată la intensitate mare.

Tinerii și-au închipuit că pot scăpa de amenzi închizându-se în mașina cu numere de Bulgaria. A fost nevoie de toată "puterea de convingere" a jandarmilor pentru ca petrecăreții să coboare din autovehicul și să își decline, într-un târziu, identitatea, la solicitarea oamenilor legii.

Punând cap la cap amenzile primite, cheful făcut la o oră nepotrivită îi va costa în total 3500 de lei pe cei patru, pentru că jandarmii nu au prea gustat "gluma" și i-au sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice și refuz de legitimare.

De altfel, nu este prima dată când sunt sancționați pentru acest gen de fapte, fiind cunoștințe mai vechi ale jandarmilor botoșăneni.

"Recomandăm cetățenilor care sunt deranjați de comportamentul unor tineri teribiliști, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin apel la numărul unic de urgență 112, în cel mai scurt timp, pentru ca intervenția să aibă loc imediat și să fie aplicate măsurile stabilite de legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
92

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
64

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1449

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...