Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
BOTOSANI

Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
Trezit din somn la ora trei dimineața de muzica ce se auzea la volum maxim dintr-o mașină parcată pe strada Aleea Nucului, din municipiul Botoșani, un locatar a sunat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.
 
Echipajul de jandarmi, care a intervenit în această dimineață la locul apelului, a identificat un grup de patru tineri, pentru care distracția înseamnă să consume băuturi alcoolice în miez de noapte și să deranjeze locuitorii din zonă prin muzica dată la intensitate mare.

Tinerii și-au închipuit că pot scăpa de amenzi închizându-se în mașina cu numere de Bulgaria. A fost nevoie de toată "puterea de convingere" a jandarmilor pentru ca petrecăreții să coboare din autovehicul și să își decline, într-un târziu, identitatea, la solicitarea oamenilor legii.

Punând cap la cap amenzile primite, cheful făcut la o oră nepotrivită îi va costa în total 3500 de lei pe cei patru, pentru că jandarmii nu au prea gustat "gluma" și i-au sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice și refuz de legitimare.

De altfel, nu este prima dată când sunt sancționați pentru acest gen de fapte, fiind cunoștințe mai vechi ale jandarmilor botoșăneni.

"Recomandăm cetățenilor care sunt deranjați de comportamentul unor tineri teribiliști, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin apel la numărul unic de urgență 112, în cel mai scurt timp, pentru ca intervenția să aibă loc imediat și să fie aplicate măsurile stabilite de legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
723

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
1244

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
402

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...