Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
BOTOSANI

Discotecă în cartier: Petrecăreţi "baricadaţi" în maşina cu număr de Bulgaria!
Trezit din somn la ora trei dimineața de muzica ce se auzea la volum maxim dintr-o mașină parcată pe strada Aleea Nucului, din municipiul Botoșani, un locatar a sunat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.
 
Echipajul de jandarmi, care a intervenit în această dimineață la locul apelului, a identificat un grup de patru tineri, pentru care distracția înseamnă să consume băuturi alcoolice în miez de noapte și să deranjeze locuitorii din zonă prin muzica dată la intensitate mare.

Tinerii și-au închipuit că pot scăpa de amenzi închizându-se în mașina cu numere de Bulgaria. A fost nevoie de toată "puterea de convingere" a jandarmilor pentru ca petrecăreții să coboare din autovehicul și să își decline, într-un târziu, identitatea, la solicitarea oamenilor legii.

Punând cap la cap amenzile primite, cheful făcut la o oră nepotrivită îi va costa în total 3500 de lei pe cei patru, pentru că jandarmii nu au prea gustat "gluma" și i-au sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice și refuz de legitimare.

De altfel, nu este prima dată când sunt sancționați pentru acest gen de fapte, fiind cunoștințe mai vechi ale jandarmilor botoșăneni.

"Recomandăm cetățenilor care sunt deranjați de comportamentul unor tineri teribiliști, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin apel la numărul unic de urgență 112, în cel mai scurt timp, pentru ca intervenția să aibă loc imediat și să fie aplicate măsurile stabilite de legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2019

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
200

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
972

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...