Director nou, salariu vechi! Ce spune președintele Consiliului Județean despre leafa directorului interimar de la Nova Apaserv!

Director nou, salariu vechi! Ce spune președintele Consiliului Județean despre leafa directorului interimar de la Nova Apaserv!
Noul Consiliu de Administrație (CA) de la societatea Nova Apaserv va avea ca prioritate reorganizarea pe linie de personal, dar și salariile din cadrul societății, după cum susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Mai mulți oameni pe zona de exploatare și intervenție, și mai puțin șefi la birouri, asta vrea șeful Consiliului Județean. Cât privește salariile angajaților, se vor reduce acolo unde legea permite. Deși au existat numeroase discuții legate de salariul managerului de la operatorul de apă, după plecarea lui Gabriel Cârlan de la conducreea societății salariul a rămas la același nivel și pentru directorul interimar Ady Petrușă, în jur de 7.000 de lei în mână.

"Consiliul de Administrație va lua notă de acest lucru și probabil noul CA va purcede la ceea ce trebuie făcut, dacă este legal să mai micșorăm salariile șefilor de la apă. Domnul Petrușcă este interimar acum și când își va prezenta proiectul de management pentru o nouă etapă probabil că atunci se va pune în discuție și această problemă, cu salariul. Managerul de la apă din Botoșani are cel mai mic salariu din țară la tot ce înseamnă management din toată țara, dar în ideea de a reduce cheltueilile câte puțin de acolo de unde se poate facem toate demersurile acestea. Componența șefilor, șefilor de birouri mi se pare piramidal că piramida s-a întors cu fundul în sus, e un singur sudor și vreo zece șefi. Să încercăm să întârim partea tehnică, în speță cea ce exploatare. Să fie corespunzător dimensionați ca număr față de ceea ce se întâmplă la birouri", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...