Din lumea bogatilor: Serviciile neobisnuite de care se bucura doar ei

Din lumea bogatilor: Serviciile neobisnuite de care se bucura doar ei
Cei cu adevarat bogati nu au doar case si masini scumpe, dar isi permit si sa plateasca pentru servicii care le fac viata de zi cu zi mult mai simpla.

Bone de noapte

 Daca mama alapteaza, bona o va trezi la intervale regulate de timp, iar cand alaptatul se incheie, ia copilul si il adoarme, scrie Business Insider, citand un utilizator al retelei de socializare Reddit.

Potrivit descrierii postate pe site-ul unei agentii de bone de noapte din Marea Britanie, angajata va hrani copilul, va schimba scutecele, va pregati si steriliza biberoanele si va imbraca bebelusul dimineata.

Pentru fiecare noapte de odihna, proaspata mamica va plati, pentru un copil, 100 de lire sterline bonei (aproximativ 150 de dolari) plus 22 de lire pentru agentie.

De asemenea, aceasta mai percepe un comision unic de 150 de lire plus TVA pentru o perioada de trei luni, timp in care clientul va putea chema bona de noapte de cate ori va considera necesar. Daca dupa trei luni va mai avea nevoie de serviciile acesteia, mai plateste o data comisionul.

Premiere cinematografice in sufragerie

 Tot pentru cei instariti a fost creat un serviciu care permite clientilor sa vizioneze filmele de la Hollywood chiar in ziua in care sunt lansate in cinematograf, bucurandu-se de confortul propriei locuinte. Costul serviciului se ridica la 35.000 de dolari - achizitia playerului si a sistemului de securitate. Pentru fiecare film, pretul este de 500 de dolari (600 pentru filmele 3D).

Alei incalzite

 Bogatii isi permit, desigur, sa invinga si capriciile naturii.

 Aleile incalzite sunt alei obisnuite sunt care este instalata, pentru o suma ce poate ajunge si la 15.000 de dolari, o retea de cabluri electrice sau conducte de apa. Cand acest sistem este activat, manual sau automat, caldura este eliberata la suprafata, topind zapada si gheata.

Stilist pentru pomul de Craciun

 Pentru un brad perfect aranjat, care sa starneasca admiratia musafirilor la petrecerea de Craciun, oamenii bogati apeleaza la companii de decoratiuni, fiind dispusi sa plateasca 20.000 de dolari, potrivit unui utilizator AskReddish.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
325

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
561

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...