Deciziile staff-ului de la națională stârnesc furia lui MM: "Asta înseamnă să nu respecți clubul care aduce multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvență"

Deciziile staff-ului de la națională stârnesc furia lui MM: "Asta înseamnă să nu respecți clubul care aduce multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvență"

   gsp.ro

Mihai Stoica a lansat astăzi un nou atac la adresa antrenorilor primei reprezentative.

Directorul sportiv al Stelei acuză că staff-ul naționalei nu respectă gruparea roș-albastră întrucât Vlad Achim a fost convocat pentru antrenamentele cu prima reprezentativă, dar a fost lăsat în afara lotului chiar înaintea meciului cu Muntenegru.

"Să știi că Steaua are meci miercuri și să iei jucători la echipele naționale fără să-i folosești nicio secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenți din prima zi de convocare pe care îl trimiți în tribună să aparțină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvență și faliment. Cu toate astea, ținem pumnii strânși echipei naționale. Hai România!!!", a scris Mihai Stoica pe pagina de facebook, conform gsp.ro.

România joacă împotriva Muntenegrului de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia. Partida va fi în direct pe TVR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
108

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
73

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
166

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...