De joi, mamele primesc indemnizatia de 85% pentru copii

De joi, mamele primesc indemnizatia de 85% pentru copii
Incepand de joi, primariile vor plati indemnizatiile pentru cresterea copiilor, dupa noua lege, adica 85% din venitul lunar pe ultimul an.

Banii vor fi trimisi, in perioada 5-28 martie, prin posta sau vor fi virati pe card, informeaza Realitatea TV. Primele mamici care vor incasa indemnizatia sunt cele care au nascut dupa 1 ianuarie, iar in a doua jumatate a lunii, vor primi banii si cele care au nascut anul trecut.

In ultima sedinta din 2008, Guvernul a aprobat ca indemnizatia pentru cresterea copilului sa reprezinte 85% din veniturile realizate in ultimele 12 luni.

Indemnizatia nu poate fi insa mai mica de 800 de lei si nici mai mare de 4000 de lei, adica echivalentul a 3 salarii medii pe economie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
152

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
240

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...