De astazi, ne putem schimba reteaua pastrandu-ne numarul de telefon!

De astazi, ne putem schimba reteaua pastrandu-ne numarul de telefon!
Pentru a evita confuziile care s-ar putea crea in randul clientilor, reprezentantii operatorilor au cerut un ton diferit pentru fiecare operator in parte, care sa indice din ce retea face parte numarul apelat.

O alta modalitate de diferentiere este transmiterea gratuita a un mesaj vocal prin care apelantii sunt anuntati ca numarul solicitat a fost portat.

Masura a fost introdusa de autoritati cu scopul de a creste concurenta in piata, insa marii operatori mobili nu cred ca aceasta va influenta baza de clienti deja existenta a fiecarui operator.

Autoritatea Nationala de Comunicatii crede ca masura va duce totusi la tarife si oferte similare in piata de telefonie mobila din Romania.

ETAPELE PROCESULUI

Cei care doresc sa se mute cu numarul la un alt operator trebuie sa anunte in scris compania ale carei servicii le folosesc.

Reteaua in care se muta utilizatorul va suporta toate cheltuielile cu portarea. Transferul va putea fi facut printr-un apel la Relatii cu clientii“, care va functiona non-stop.

Termenul de finalizare a procesului de portare trebuie sa fie de maximum 10 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
154

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
240

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
102

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...