DANILIUC: Voi avea nevoie de sprijinul psihologului pentru indreptarea comportamentului fetelor!

DANILIUC: Voi avea nevoie de sprijinul psihologului pentru indreptarea comportamentului fetelor!

 CARMEN DANILIUC, sefa Centrului Prietenia  

"Este o munca titanica, pe termen lung", a declarat Carmen Daniliuc, noua sefa a Centrului Prietenia, la cateva ore de la instalare.

Carmen Daniliuc fost numita cu titlu de interimat la conducerea Centrului dupa ce, luni, Maria Hutu si-a inaintat demisia din functie, pe fondul unui scandal legat de suspiciuni de prostitutie in randul copiilor institutionalizati in centrele de plasament botosanene.

"Am primit astazi dispozitia de a lucra ca sef de centru interimar. Mi s-a dat libertate deplina de a gasi solutii. Sunt la curent cu problemele de aici si sper ca le voi face fata", a precizat astazi Carmen Daniliuc.

Dispozitia pentru ocuparea postului este pentru trei luni, noua functie reprezentand pentru Carmen Daniliuc, dupa spusele ei, o provocare. Fara sa se bucure de o primire fastuoasa, dar nici de atitudine agresiva, Carmen Daniliuc s-a aratat optimista.

"Personalul de aici este deocamdata neutru. Fetele au spus ca sunt alaturi de mine. Voi avea nevoie de sprijinul psihologului si al personalului pentru indreptarea comportamentului fetelor. Este o munca titanica, pe termen lung", a mentionat Carmen Daniliuc.

Ca prima masura prevazuta de noua conducere, invoirile nu vor mai fi telefonice, ci doar scrise, iar ora pana la care copiii au voie sa lipseasca din centru este 21.30. In prezent, in Centrul Prietenia sunt institutionalizati 56 de copii.

Carmen Daniliuc are 36 de ani si activeaza in sistem din 1992.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
25

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
87

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
47

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...