Daniel Botezatu, posibil inspector scolar general

Daniel Botezatu, posibil inspector scolar general

 Daniel Botezatu  

Inspectorul pe probleme educative din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean pare a fi unul dintre favoritii PD-L la sefia institutiei, condusa in acest monent de Pavel Rusu.

Cel putin asta sustine liderul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, Maria Tiprigan.

"Daniel Botezatu este unul dintre inspectorii care merita sa fie in fruntea ISJ. Este un om bine pegatit, orientat si mai ales de bun simt. Avem noroc sa vina Botezatu", a declarat astazi Maria Tiprigan.

In acelasi timp, liderul SIP a dat si cateva nume de posibili inspectori generali adjuncti. Intre acestia, profesorul Sergiu Lungu, fostul primar al municipiului Dorohoi, Ada Macovei, Daniela Biolan, actual inspector general adjunct, Gheorghe Carmocanu sau Mihaela Hunca.

"Din pacate, constatam ca sefii din invatamant vor fi numiti tot pe criterii politice. De aceea rugam deocamdata ca, atunci cand va fi nominalizat noul inspector general sa fim si noi, sindicatele, invitate", mai spune Maria Tiprigan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
184

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
287

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
116

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...