CRISTIAN ROMAN: Liviu Campanu face politica de sant, de Darabani!

CRISTIAN ROMAN: Liviu Campanu face politica de sant, de Darabani!

Cristian Roman, prefectul judetului Botosani

Acuzatiile pe care Liviu Campanu le abate, de cateva zile, asupra prefectului de Botosani, vor fi demontate in instanta, spune Cristian Roman.

"Domnul senator Liviu Campanu face declaratii politice, dar uita ca acestea se fac de obicei la tribuna Parlamentului. Consider ca declaratiile si acuzele pe care le face depasesc mult granitele normalului. Consider ca este o politica de sant, de Darabani. Sunt declaratii calomnioase, depasesc sfera normalului si, pentru faptul ca eu nu ma pot apara politic in fata acestui distins parlamentar al Botosaniului, o sa imi rezerv dreptul de a ma apara in fata instantelor de judecata", a precizat joi prefectul de Botosani, Cristian Roman.

Prefectul considera acuzatiile liberalului ca fiind calomnioase, insa este convins ca, in fapt, Liviu Campanu nu poate demonstra nimic din cele declarate.

"Sunt convins ca, daca avea macar un colt de hartie, un capat de ata, orice impotriva mea, le-ar fi dat deja organelor de control. Chiar ii recomand sa faca acest lucru. Exista organe abilitate sa faca cercetari, verificari", asigura Cristian Roman.

Cu privire la implicarea sa in lupta liberala dintre Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, prefectul precizeaza ca relatia sa cu Gabriel Berca, de la Bacau, este pur personala.

"Este colegul meu, fost prefect de Bacau, si m-a sunat el acum o saptamana sau doua. Am discutat de ale noastre. Suntem prieteni, am fost in concediu impreuna. Ce sa fac, sa ma ascund sub plapuma? Sa nu mai vorbesc cu nimeni ca sa nu il deranjez pe Campanu? Sotiile noastre sunt prietene, copiii se cunosc", spune Cristian Roman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...