CRESTEM IMPREUNA - Multumim cititorilor STIRI BOTOSANI!

CRESTEM IMPREUNA - Multumim cititorilor STIRI BOTOSANI!
Stiri Botosani, in topul preferintelor botosanenilor! La zece luni de la lansare, portalul de stiri a ajuns pe locul doi in media botosaneana, conform clasamentului saptamanal al Trafic.ro - liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania.

Situarea Stiri Botosani in topul presei locale se datoreaza cititorilor nostri, dar si partenerilor - institutii care au inteles ca informarea botosanenilor reprezinta un pas inainte in dezvoltarea individuala si colectiva, in adoptarea reactiilor prompte la diversele masuri ale statului sau la abuzuri menite sa influenteze negativ cetatenii.

Totodata, Stiri Botosani a incercat sa aduca in atentia comunitatii oameni merituosi, demni de admiratia noastra, persoane menite sa cultive sentimentul de mandrie si de satisfactie ca suntem botosaneni.

Pe primul loc, in saptamana ce a trecut, conform clasamentului Trafic.ro, figureaza Monitorul de Botosani, care continua sa se mentina, la distanta confortabila,  in fruntea mediei locale. Stiri Botosani a ajuns pe locul doi, urmat de Evenimentul de Botosani, Jurnalul de Botosani si Botosani News.

Datele oferite de Trafic.ro, la data de 20 iulie 2009:

Monitorul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 19.747
Afisari – 235.184
Afisari per vizitator – 6,09 

Stiri Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 11.715
Afisari – 120.535
Afisari per vizitator – 6,77

Evenimentul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 11.348
Afisari – 87.879
Afisari per vizitator – 4,39 

Jurnalul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 9.420 
Afisari – 60.601
Afisari per vizitator – 4,08

Botosani News:
Vizitatori unici pe saptamana – 6.951
Afisari – 60.393
Afisari per vizitator – 4,5 
    
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
27

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
429

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...