Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana!

Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana!
Micutul urmarea un clip video atunci cand brusc bateria a explodat si a luat foc, declansand alarmele de incendiu din casa. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

Incidentele in care sunt implicate modele Samsung Galaxy Note 7 continua, in Statele Unite ale Americii un baietel de 6 ani fiind transportat la spital dupa ce un astfel de telefon i-a explodat in mana. Astfel, in ciuda rechemarii dispozitivelor in service, oamenii sunt in continuare raniti de bateriile care explodeaza, relateaza Daily Mirror, conform Ziare.com. Este cazul unui copil din SUA care a fost transportat cu ambulanta la Downstate Medical Center, din New York, suferind arsuri.
Potrivit bunicii sale, Linda Lewis, micutul urmarea un clip video atunci cand brusc bateria a explodat si a luat foc, declansand alarmele de incendiu din casa. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de incidente in care au fost implicate telefoanele Samsung Galaxy Note 7, care au explodat atunci cand erau puse la incarcat. Au fost confirmate aproape 40 de cazuri, inclusiv unul in urma caruia o masina a luat foc.
Acum, Samsung le cere tuturor posesorilor de Galaxy Note 7 sa le opreasca si sa le returneze cat mai repede. In plus, compania a suspendat vanzarile telefoanelor.
Clientii pot fie sa aleaga un model Samsung Galazy J pana cand se va rezolva problema cu Note, fie sa il inlocuiasca cu un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge.
Rechemarea telefoanelor, circa 2,5 milioane la numar, a avut un impact financiar major asupra companiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
30

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
55

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...