Copaci doborâţi de zăpadă. Pompierii solicitaţi să intervină-FOTO

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de greutatea zăpezii şi de vânt, iar câteva maşini au fost avariate. Pompierii au fost solicitaţi să intervină. 

Copaci doborâţi de zăpadă. Pompierii solicitaţi să intervină-FOTO

Un copac căzut pe trotuar a fost semnalat pe strada George Enescu, în zona Maternităţii, un alt pom a căzut, în noaptea de joi spre vineri, pe drumul naţional Botoşani-Suceava, în zona Baisa.

Alţi copaci au cedat pe străzile Prieteniei şi Săvenilor. Pompierii au fost solicitaţi în toate cazurile şi au îndepărtat pericolul. 

ANM a emis o avertizare de tip cod galben de ninsori abundente valabila in nordul tarii de joi, ora 18:00, pana vineri, ora 17:00.

In intervalul menţionat, in toate zonele de munte va ninge, iar in regiunile nord-estice, nordice si centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Local in Carpaţii Orientali, precum si in nordul Moldovei, Maramureş si in estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15...20 l/mp si se va depune strat nou de zăpadă.

Începând cu primele ore ale zilei de vineri, vântul se va intensifica in cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45...55 km/h, dar si pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65...70 km/h.

ANM face precizarea ca, mai ales pe parcursul zilei de vineri, intensificări temporare ale vântului se vor semnala si in regiunile sudice, sud-estice si centrale, cu viteze in general de 50...55 km/h.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
15

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
182

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...