Contractul cu medicul veterinar de la padocuri, sub semnul intrebarii. Asistentul veterinar s-a pensionat!

Contractul cu medicul veterinar de la padocuri, sub semnul intrebarii. Asistentul veterinar s-a pensionat!
Incepand cu data de 15 iunie, padocul Primariei, de la groapa de gunoi, va fi redeschis, insa nu mai are cine sa asigure asistenta medicala.

Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, asistentul veterinar cu care municipalitatea avea contract s-a pensionat, si nu se stie daca medicul veterinar Cristian Pancu, cel care a decis eutanasierea celor 230 de caini, pe data de 11 mai, va mai dori sa continue colaborarea cu Serviciului Public de Administrare Baze Sportive si Zone de Agrement.

“Pe 11 mai au avut loc evenimentele respective, undeva pe 15 iunie ne-au dat noua termen sa indeplinim masurile si atunci ar trebui sa se redeschida padocul si sa reluam activitatea de ecarisaj. Noi vom anula acea intelegere de suspendare pe care o avem cu firma de ecarisaj, ei trebuie sa isi faca treaba conform contractului. O sa vedem cum facem cu asistenta medicala, pentru ca acolo avem o mare problema. Asistentul veterinar s-a pensionat intre timp, nu mai avem asistenta medicala pe care sa o putem oferi in permanenta la padocuri, trebuie sa facem un nou contract cu un asistent sau cu un doctor, pentru ca sa angajam o noua persoana nu putem, posturile sunt blocate din pacate si nu ne-au dat voie sa angajam nici macar pe posturile unice si atunci a aparut si problema asta. O sa vedem daca si doctorul o sa mai continue contractul, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Autoritatile sanitar-veterinare au dispus inchiderea padocului timp de 28 zile, dupa ce s-a constatat ca acolo a fost un focar de jigodie, acesta fiind si motivul pentru care medicul veterinar a dispus eutanasierea a 230 de caini comunitari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
334

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
574

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...