Condamnat după o ţeapă cu maşini dată unei firme din Botoşani!

Condamnat după o ţeapă cu maşini dată unei firme din Botoşani!
Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce a fost trimis în judecată pentru înşelăciune.

Tiberiu Bot, de loc din Baia Mare, a primit o pedeapsă de doi ani şi 70 de zile de închisoare cu executare şi a fost obligat să plătească daune morale în cuantum de 50.000 de lei.

Fapta pentru care a fost condamnat s-a petrecut în anul 2012. Bărbatul a închiriat un Logan de la o firmă din Botoşani, dar nu l-a mai returnat ci l-a vândut în Ucraina. În urma tranzacţiei a obţinut pe autoturism 3.000 de euro.

Când au văzut că nu mai aduce maşina înapoi, dar nici la telefon nu răspunde, reprezentanţii firmei de unde a fost închiriat Loganul au anunţat Poliţia.

Tiberiu Bot a fost găsit în Penitenciarul Iaşi, unde executa o pedeapsă pentru altă faptă. El a recunoscut noile acuzaţii şi a cerut să fie judecat în procedură simplificată, pe baza probelor administrate de poliţişti şi procurori, beneficiind astfel de reducerea pedepsei cu o treime.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
215

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
353

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...