Concurenţă acerbă pentru cele 31 de posturi scoase la concurs de Poliţie
BOTOSANI

Concurenţă acerbă pentru cele 31 de posturi scoase la concurs de Poliţie
Aproape nouă pe un post: aceasta este concurenţa cu care se vor confrunta botoşănenii care doresc să devină poliţişti. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a făcut publică situaţia înscrierilor la concursul prin care se vor ocupa 31 de posturi vacante în cadrul structurilor cu deficit de personal, între care şi cea de ordine publică.

Din totalul celor 31 de posturi destinate încadrării directe, trei sunt de agenți de poliție rutieră, nouă de agenți de ordine publică în mediul urban și 17 de agenți de ordine publică în mediul rural, toate ajutori șefi de post.

Pentru cele trei posturi de poliţie rutieră s-au înscris 30 de candidaţi, pentru nouă posturi de poliţie urbană vor candida 74 de botoşăneni, în timp ce alţi 142 de candidaţi vor lupta pentru cele 17 posturi la ordine publică rurală. În plus, 20 de botoşăneni doresc să ocupe unul din cele două locuri destinate conductorilor de câini. Alte două posturi sunt vizate de două persoane care au calitatea de foşti angajaţi ai Poliţiei.

De luni, candidaţii vor intra la examinarea psihologică, ce va dura până pe 15 octombrie. Examinarea psihologică este de competenţa Centrului de Psihosociologie al M.A.I.,astfel că data, ora, locul precum şi celelalte detalii vor fi stabilite de această unitate şi vor fi comunicate candidaţilor prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, bt.politiaromana.ro, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs, precum şi la avizierul unităţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...