Conacul Zăiceşti a dat startul petrecerilor câmpeneşti FOTO

Conacul Zăiceşti a dat startul petrecerilor câmpeneşti FOTO

Vremea frumoasă din primele zile ale lunii mai a crescut pofta botoşănenilor de a petrece în aer liber, terasa de la Conacul Zăiceşti ocupându-se în totalitate în cadrul evenimentului organizat sâmbăta trecută. 

Deschiderea Grădinii de Vară la Conac este prima petrecere cu specific câmpenesc din seria celor trei programate pentru sezonul estival.

Timp de câteva ore, oaspeţii au avut posibilitatea să redescopere adevăratul tradiţional românesc al bucătăriei locale, meniul de eveniment fiind alcătuit numai din bunătăţi culinare.
Cu toate că vremea nu a fost de partea organizatorilor, o ploaie răzleaţă oprind preţ de câteva minute programul artistic, acest lucru nu s-a simţit în rândul oaspeţilor, îndemnaţi la dans fiind, de către  membrii ansamblului folcloric Balada Nouă Botoşani, care au animat imediat atmosfera cu ale lor suite moldoveneşti. Pe scenă a mai urcat şi tânăra interpretă de muzică populară Adelina Loghin, câştigătoare a concursului televizat  „Ie, Românie”, de la Antena 1.

  Cum mesenii tot au avut de degustat la prezentarea de vinuri oferită de către somelierul Florin Huştiuc, iar în ring a intrat imediat şi îndrăgita Brânduşa Covalciuc, atmosfera s-a încins brusc, petrecerea continuând până la miezul nopţii.

  Restaurantul Conacul Zăiceşti va organiza anul acesta alte două petreceri câmpeneşti: Sărbătoarea lui Cuptor (iulie) şi  Sărbătoarea Mustului la Conac (septembrie).

  www.conaculzaicesti.ro       FB@ConaculZaicesti





















 

 

Spune-ne opinia ta