Comunicat Miscarea pentru Botosani: Guvernul Ponta îşi încalcă deja promisiunile de a crea locuri de muncă

Comunicat Miscarea pentru Botosani: Guvernul Ponta îşi încalcă deja promisiunile de a crea locuri de muncă
În timp e Guvernul Ponta anunță cu surle și trîmbițe că va crea locuri de muncă, peste o mie de angajați de la Poșta Română stau cu frica în spate că vor rămâne pe drumuri. Asta după ce Dan Nica, ministrul desemnat pentru Comunicații, a declarat după negocierile cu delegația FMI, că Poșta Română are personal excedentar în zona de TESA.

Acesta a opinat că "vreo 300 din cei cu mapă" ar trebui să plece, întrucât trăiesc pe seama activității pe care o desfășoară factorii poștali. Prin urmare, programul de restructurare al Poștei Române a fost discutat în Consiliul de Administrație. Acesta presupune, fie disponibilizarea a peste 1000 de angajați, fie intrarea în insolvență a unității.

Amenințarea ministrului Nica către sindicate este de uu tupeu maxim. Cum poți să ameninți sindicatele spunându-le, fie acceptă concedierea a peste o mie oameni, fie închidem tot și –i dăm afară? Și toate astea după ce în urmă cu câteva săptămâni Ponta anunța crearea de locuri de muncă. Este un foarte mare tupeu și o aroganță din partea noului Guvern Ponta, a declarat Mihai Ștefan, director al Oficiului Județean de Poștă Botoșani.

Directorul botosanean, candidat în echipa primarului Cătălin Flutur, pentru Consiliu Local Botoșani a mai explicat ca la Botoșani lucrează, în prezent, la Oficiul Județean de Poștă circa 600 de persoane. Cea mai mare parte dintre angajați riscă să rămână pe drumuri dacă va fi aplicat programul de restructurări.

Comunicat Miscarea pentru Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
17

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
125

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
78

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...