Completare VIDEO - Paul Ionescu: Am venit in Botosani din motive sentimentale!

Completare VIDEO - Paul Ionescu: Am venit in Botosani din motive sentimentale!

 Paul Ionescu la Botosani, 4 octombrie 2008  

Paul Ionescu candida din partea PD-L pentru un post de deputat in Colegiul 5 Botosani. El participase duminica la o actiune electorala la Curtesti, apropiatii sai spunand ca Paul Ionescu a simtit dureri in zona pieptului chiar in timp ce sustinea un discurs pe scena.

Isi manifestase disponibilitatea, fata de cei prezenti, de a face angajari in domeniul constructiilor, 500 de oameni fiind asteptati luni, in vederea obtinerii unui loc de munca.

Vizibil afectat, Paul Ionescu s-a intors in Botosani, la Casa Lux, unde era cazat. Pentru ca starea lui se agrava, a fost solicitata o ambulanta, dar omul de afaceri a decedat pana la sosirea medicilor, el suferind un infarct.

Paul Ionescu avea 53 de ani si era din Bucuresti. De asemenea, era nepotul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal si proprietarul unui hotel din Bucuresti.

Fragment dintr-un interviu in exclusivitate pentru www.stiri.botosani.ro oferit de Paul Ionescu, in data de 4 octombrie 2008:

Reporter: Credeti ca botosanenii va cunosc indeajuns?

Paul Ionescu: Nu imi doresc sa ma cunoasca mai mult decat m-au cunoscut pana acum, dar am revenit in Botosani din motive sentimentale. Chiar am fost indragostit de acesti oameni, de comportamentul lor, de educatia lor. Imi doresc chiar din tot sufletul sa ii ajut sa faca ceva. Eu, daca am reusit in viata prin afaceri, banuiesc ca acum este timpul sa vina si oameni care au facut ceva, nu numai au vorbit. Deci imi doresc foarte mult ca acest oras, si mai ales acest colegiu, unde sunt eu candidat, sa fie un colegiu bogat, cel putin la fel cum sunt si eu acum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...