COLECTIV! Inca un pacient din Marea Britanie a murit. Bilantul negru a ajuns la 50

COLECTIV! Inca un pacient din Marea Britanie a murit. Bilantul negru a ajuns la 50
Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit in Marea Britanie. Informatia a fost confirmata de oficialii Ministerului Sanatatii pentru Realitatea TV.

Este vorba despre un tanar care avea arsuri de gradul 2 si 3 pe mai mult de 60% din suprafata corpului. In plus, tanarul avea complicatii la nivelul cailor respiratorii, digestiv, dar si renale.

Astfel bilantul celor care au murit in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie a ajuns la 50. Corpurile pacientilor romani care au murit in strainatate vor fi repatriate de urgenta pe cheltuiala statului.

Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament, potrivit ziare.com.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham. O alta pacienta care se afla la Liverpool a murit marti seara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
326

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...