Ciolos propune un ministru nou la Comunicatii

Ciolos propune un ministru nou la Comunicatii
Premierul Dacian Ciolos a transmis, marti, presedintelui Klaus Iohannis o propunere pentru functia de ministru al Comunicatiilor.

Este vorba despre Delia Popescu, in prezent presedinte al Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei.

"Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala a doamnei Delia Popescu", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Aceasta il va inlocui pe Dragos Tudorache, seful cancelariei prim-ministrului, care a asigurat conducerea interimara la Ministerul Comunicatiilor timp de o luna, dupa ce Marius Bostan a fost revocat din functie.

Daca seful statului este de acord cu nominalizarea Deliei Popescu, ceremonia pentru depunerea juramantului de investire va avea loc, cel mai probabil, miercuri seara, la Palatul Cotroceni.

Numele Deliei Popescu a fost vehiculat inca de marti dimineata, cand surse guvernamentale au declarat pentru News.ro ca Dacian Ciolos se gandeste sa o propuna pentru Ministerul Comunicatiilor. Un alt nume luat in calcul de premier ar fi fost cel al fondatorului Bitdefender, Florin Talpes.

Fostul ministru al Comunicatiilor Marius Bostan a fost demis de catre premierul Dacian Ciolos pe 5 iulie, alaturi de alti trei sefi de portofolii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
179

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
269

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...