Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!

Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!
O parte dintre concursurile organizate în vederea ocupării posturilor de la Parcul de agrement Cornișa au avut loc, însă nu toți candidații care s-au înscris au reușit să și promoveze.

Pentru postul de director adjunct s-au înscris două persoane, iar în urma susținerii celor două probe, proba scrisă și interviul, a promovat Ciprian Boariu, care până acum a lucrat în mediul privat.

În data de 23 august a avut loc și concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu securitate și pază, pentru care s-au înscris patru candidați, dar niciunul nu a promovat, iar pentru postul de informatician nu a fost niciun doritor.
 
Pe 26 august au fost organizate concursuri pentru alte trei posturi. Pentru postul de șef serviciu administrare s-au înscris trei candidați care au reușit să treacă de proba scrisă, marți fiind programat interviul, pentru șef birou încasări a promovat proba scrisă Brândușa Lupașcu, aceasta urmând să susțină și interviul, iar pentru postul de consilier juridic singurul candidat care s-a înscris la concurs nu a promovat. 

"Posturile care nu au fost ocupate în urma concursurilor organizate până acum  se vor scoate din nou la concurs. Un alt val de angajări nu facem până nu reușim să concretizăm niște etape care trebuie parcurse în ce privește recepția construcției", a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Parcul de agrement Cornișa va fi administratat de Direcția Servicii Publice și Agrement. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
173

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
548

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
316

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...