Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!

Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!
O parte dintre concursurile organizate în vederea ocupării posturilor de la Parcul de agrement Cornișa au avut loc, însă nu toți candidații care s-au înscris au reușit să și promoveze.

Pentru postul de director adjunct s-au înscris două persoane, iar în urma susținerii celor două probe, proba scrisă și interviul, a promovat Ciprian Boariu, care până acum a lucrat în mediul privat.

În data de 23 august a avut loc și concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu securitate și pază, pentru care s-au înscris patru candidați, dar niciunul nu a promovat, iar pentru postul de informatician nu a fost niciun doritor.
 
Pe 26 august au fost organizate concursuri pentru alte trei posturi. Pentru postul de șef serviciu administrare s-au înscris trei candidați care au reușit să treacă de proba scrisă, marți fiind programat interviul, pentru șef birou încasări a promovat proba scrisă Brândușa Lupașcu, aceasta urmând să susțină și interviul, iar pentru postul de consilier juridic singurul candidat care s-a înscris la concurs nu a promovat. 

"Posturile care nu au fost ocupate în urma concursurilor organizate până acum  se vor scoate din nou la concurs. Un alt val de angajări nu facem până nu reușim să concretizăm niște etape care trebuie parcurse în ce privește recepția construcției", a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Parcul de agrement Cornișa va fi administratat de Direcția Servicii Publice și Agrement. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primesc amendă dacă circul cu viteză MAI MICĂ decât limita pe un anumit tronson de drum?

astăzi, 10:29
91

Pun pariu ca ai circulat de multe ori pe drumurile patriei si te-ai trezit "blocat" in spatele unui conducator auto care circula cu o viteza prea mica, fara a avea vreun motiv intemeiat. Int...

​Termenul de depunere a declaraţiei unice a fost extins până la 31 iulie 2018

astăzi, 10:01
42

În sedinta de Guvern de joi, 12 iulie, s-a aprobat extinderea până la 31 iulie a.c., a termenului până la care contribuabilii, persoane fizice trebuiau să depună Declaratia Unic...

Bărbat de 61 de ani, imobilizat pe stradă de un puști de 16 ani!

astăzi, 09:52
142

Poliţiştii au identificat, miercuri, o femeie de 28 de ani şi un minor de 16 ani, ambii din oraşul Săveni, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Din cercetările...