Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!

Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!
O parte dintre concursurile organizate în vederea ocupării posturilor de la Parcul de agrement Cornișa au avut loc, însă nu toți candidații care s-au înscris au reușit să și promoveze.

Pentru postul de director adjunct s-au înscris două persoane, iar în urma susținerii celor două probe, proba scrisă și interviul, a promovat Ciprian Boariu, care până acum a lucrat în mediul privat.

În data de 23 august a avut loc și concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu securitate și pază, pentru care s-au înscris patru candidați, dar niciunul nu a promovat, iar pentru postul de informatician nu a fost niciun doritor.
 
Pe 26 august au fost organizate concursuri pentru alte trei posturi. Pentru postul de șef serviciu administrare s-au înscris trei candidați care au reușit să treacă de proba scrisă, marți fiind programat interviul, pentru șef birou încasări a promovat proba scrisă Brândușa Lupașcu, aceasta urmând să susțină și interviul, iar pentru postul de consilier juridic singurul candidat care s-a înscris la concurs nu a promovat. 

"Posturile care nu au fost ocupate în urma concursurilor organizate până acum  se vor scoate din nou la concurs. Un alt val de angajări nu facem până nu reușim să concretizăm niște etape care trebuie parcurse în ce privește recepția construcției", a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Parcul de agrement Cornișa va fi administratat de Direcția Servicii Publice și Agrement. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - Cum se conduce o maşină pe zăpadă

astăzi, 09:04
29

Conducerea pe timp de iarna este un capitol care poate pune probleme chiar și șoferilor experimentați, atrag atenția specialiștii.Schimbarea condițiilor meteo, cu apariția gheții și a ză...

Condamnare definitivă pentru un şef de district din cadrul Direcţiei Silvice, acuzat de delapidare!

astăzi, 08:32
219

Maricel Grădinaru, şef district în cadrul ocolui silvic Dorohoi, a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat că şi-a însuşit 47 de me...

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe plita încinsă!

astăzi, 08:09
208

Bărbatul, în vârstă de 91 de ani, a suferit arsuri pe spate după ce a căzut pe plita încinsă. El avea şi o uşoră paralizie, care l-a împiedicat să se ridice mai r...