Celebra cazatura a lui Boc face furori pe You Tube, scrie cotidianul britanic The Telegraph!

Celebra cazatura a lui Boc face furori pe You Tube, scrie cotidianul britanic The Telegraph!

 Emil Boc, prim-ministru al Romaniei, o dovada ca nu conteaza cat de jos cazi, ci cat de sus ajungi!  

Episodul din noiembrie 2003, in care premierul actual al Romaniei, Emil Boc, pe atunci doar deputat PD a cazut de pe o platforma de doi metri si jumatate in timpul unei emisiuni de la Antena 1, a ajuns sa faca furori si in alte tari.

VEZI AICI CLIPUL CU CELEBRA CAZATURA A LUI EMIL BOC

Astfel, cotidianul britanic The Telegraph a descoperit incidentul si comenteaza despre cum un video cu acest eveniment face furori pe YouTube. Potrivit The Telegraph, Emil Boc, "in varsta de 42 de ani, a continuat show-ul la Antena Tv, dar a fost tratat dupa ce si-a julit puternic spatele".

"Sase ani mai tarziu, casetele show-ului se intorc sa il bantuie pe politician, din moment ce el si-a depus juramantul in calitate de prim ministru al fostului stat comunist", mai scrie cotidianul. Filmul caderii e urmatorul: Emil Boc a pasit pe platforma de sticla impreuna cu Ecaterina Andronescu (PSD).

Pentru ca doamna se simtea nesigura, ea s-a tras cat mai aproape de mijlocul platformei.

Boc, fiind politicos, s-a tras mai inspre dreapta ei, ca sa nu o incomodeze. A ajuns prea aproape de marginea platformei, a alunecat si a cazut.

Boc a explicat apoi ca nu a sesizat golul din stanga sa pentru ca reflectoarele bateau foarte puternic in platforma de sticla de dedesubt, iar lumina ricosa in ochelarii lui.

In loc sa incremeneasca, baiatul de la camera mobila a alergat inspre Boc sa-l filmeze, regizorul a comutat pe camera, iar sunetistul a urlat in regie: "Bai, s-a auzit bine?".

Se auzise si se si vazuse la televizor.

Norocul lui Boc a fost ca a cazut cu capul pe niste carton, nu pe ciment. In fix 3 minute au ajuns ambulanta si toti sefii din Antena 1. S-a facut o pauza de 15 minute, in care s-a difuzat publicitate.

Emil Boc a fost consultat de medici in pauza publicitara. Apoi, Boc a revenit in studio, desi era ametit, ca sa vada familia lui ca totul este in regula.

Dupa emisiune a fost transportat la Spitalul Municipal, unde i s-au facut investigatii amanuntite.

S-a comportat ca un gentleman si unii spun ca de la cazatura i se trage cariera de mai apoi.

Cert e ca picajul de 2,5 metri a pornit de la galanteria fata de un membru de sex feminin al PSD.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
376

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
667

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...