Cei mici care ne fac mari - Informaticienii botosaneni au cucerit toate premiile importante la Bucuresti!

Cei mici care ne fac mari - Informaticienii botosaneni au cucerit toate premiile importante la Bucuresti!

 MIHNEA UNGUREANU  

Atat de buni, incat juratii au fost nevoiti sa acorde, in premiera, distinctii superioare Locului I! Este vorba despre micii informaticieni din Botosani.

In perioada 5-7 iunie 2009, elevii Cercului de Informatica de la Palatul Copiilor Botosani, pregatiti de profesor Daniela Nour, au participat la Concursul National de informatica Marele Premiu al Palatului National al Copiilor din Bucuresti.

"Echipajul botosanenilor, format din 6 elevi si un profesor, a impresionat in mod deosebit comisia de jurizare, comisia de organizare si pe ceilalti participanti din judetele tarii, reusind sa obtina la toate probele punctajul cel mai mare si, implicit, premiile cele mai bune", a precizat prof. Daniela Nour.

Premiile obtinute de botosaneni la cele 3 sectiuni, la care s-au detasat in mod clar doi dintre elevi, si anume Mihnea Ungureanu si Mircea Popoveniuc:

Sectiunea PROGRAMARE:
Premiul I – Ungureanu Mihnea – clasa a IV-a
Premiul I – Popoveniuc Mircea – clasa a VI-a

Sectiunea POWER POINT:
Premiul I EXCELENTA – Ungureanu Mihnea – clasa a IV-a
Premiul I  EXCELENTA – Popoveniuc Mircea – clasa a VI-a
Premiul I – Lohan Radu Nicoara – clasa a VII-a
Premiul II – Nour Cristian Razvan – clasa a III-a
Premiul II – Brinzac Edward Robert – clasa a IV-a
Premiul II – Stoica Alexandru – clasa a VI-a
Acordarea Premiului I EXCELENTA in cadrul competitiei a fost o premiera, juriul apreciind astfel originalitatea si modul impecabil de realizare a celor doua prezentari.

Sectiunea WORD:
Premiul I – Ungureanu Mihnea – clasa a IV-a
Premiul I – Popoveniuc Mircea – clasa a VI-a
Premiul II – Brinzac Edward Robert – clasa a IV-a
Premiul III – Stoica Alexandru – clasa a VI-a

Marele Premiu al Palatului National al Copiilor este unul dintre cele mai importante concursuri nationale de informatica, cu o traditie de XVIII editii.

"Elevii cercului de informatica de la Palatul Copiilor Botosani au reusit sa obtina la fiecare participare premiile I, II sau III. De aceea, an de an asteapta cu mare interes si entuziasm sa mearga la Bucuresti, declarand in unanimitate, dupa succesul de anul acesta, ca este competitia lor favorita", a completat prof. Daniela Nour, coordonatoarea Cercului de informatica de la Palatul Copiilor Botosani.

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
251

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
405

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...