Cei mai tari afaceriști din Botoșani premiați în cadrul unei petreceri în stil românesc-FOTO, VIDEO
FOTOREPORTAJ!

Cei mai tari afaceriști din Botoșani premiați în cadrul unei petreceri în stil românesc-FOTO, VIDEO
Balul oamenilor de afaceri, eveniment ajuns la cea de-a XXIII-a, a adunat și în acest an cei mai tari afaceriști din județul Botoșani.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani, are ca scop premierea firmelor de pe plan local care au înregistrat în anul 2015 cele mai bune rezultate financiare în domeniile în care activează, multe dintre acestea regăsindu-se și în topurile naționale.

Invitații au fost întâmpinați la Restaurantul Soul Mate de Dorin Romeo Floareș, președintele CCIA și Carmen Panțiru, directorul general al CCIA. Printre afaceriștii care au participat în acest an la Bal s-au numărat Florian Moruzi, patronul de la Casa Pâinii, familia Solomonescu, de la Lacto Solomonescu, Valeriu Iftime, patronul Elsaco și Viorel Iliuță, directorul firmei Elsaco, Cornel Șfaițer, de la Prodalcom, Claudiu Niculăeș, patronul Tridex, Anca și Tonino Boldea, patronii Anca Farm și Five Continents, familia Bidașcă, de la grupul de firme Pita, Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa, Mihai Vrăjitoru, patronul Conrec, patronul de la Microbuzul, Dumitru Balan. Din rândul oficialităților a fost prezent doar Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.



Organizatorii Balului oamenilor de afaceri și-au dorit ca ediția din acest an să fie una în stil românesc, motiv pentru care o parte dintre oamenii de afaceri au venit îmbrăcați în port popular.

Printre cei care au lăsat deoparte ținutele la patru ace în schimbul iilor s-au numărat patronul Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, și soția sa Mioara. În port popular a venit și Paul Musteață, director în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice, care de altfel apelează la această ținută ori de câte ori are ocazia, la evenimente publice.

Balul oamenilor de afaceri a început cu intonarea Imnului de stat al României.  Afaceriștii ale căror business-uri se regăsesc în Topul Județean al Firmelor, întocmit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, au fost premiați cu diplome și trofee. După festivitatea de premiere a urmat petrecere, meniul fiind unul tradițional românesc, cu bucate românești.

Seara a fost presărată cu momente artistice oferite de Ansamblul folcloric Doina Costeștilor, dar și de formația lui Cozmiță Lascarache.

"Am schimbat un pic tipicul, în sensul că vom organiza o seară românească, unde punem accent pe faptul că firmele românești, firmele cu capital străin, care chiar dacă sunt cu capital străin sunt firme românești, de la noi din județ, sunt bine plasate în topuri și mă face foarte fericit faptul că dacă facem o comparație cu anul trecut când în Top 10 pe întreaga Românie au fost 37 de societăți comerciale care au intrat, anul acest avem 85 de societăți. Este o creștere destul de frumoasă și de fapt acest lucru nu este decât meritul agenților economici. Tocmai de aceea ne-am hotărât în această seară deosebită să îi sărbătorim, să îi felicităm și să facem astfel încât să ne simțim toți bine oferindu-le premiile și distincțiile pe care cu siguranță le merită pentru performanțele economice și să încercăm să facem acest cadru cu specific național plecând de la port, mâncare", a spus Dorin Romeo Floareș președintele CCIA Botoșani.

Partenerul anului a fost compania Electro-Alfa Internațional, care aniversează și 25 de ani de activitate.

Evenimentul a fost transmis în direct de Live.Botosani.ro.















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
203

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
135

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
208

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...