Cea mai periculoasă parcare: A distrus o poartă şi s-a ales cu un dosar penal!

Cea mai periculoasă parcare: A distrus o poartă şi s-a ales cu un dosar penal!
Încă un ghinionist! Prins cu alcoolul "la bord" când mai avea puţin şi intra în curte. Însă, din cauza stării în care se afla, nu a nimerit întocmai intrarea în locuinţă, astfel că a distrus o poartă, motiv pentru poliţişti să vină pe urmele lui. De aici şi până la dosarul penal nu a mai fost decât un pas: botoşăneanul nu avea nici permis de conducere!

La data de 13 septembrie, în jurul orei 22:45, poliţiştii Postului de Poliție Prăjeni l-au identificat pe S.C., de 51 de ani, din localitate, care, încercând să parcheze un autoturism în curte, a  ieşit în DJ 282 B, după care a pătruns pe podul de acces al unei locuințe şi s-a izbit în poartă.

S.C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.  

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", informează IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
77

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
160

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
87

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...