Ce răspuns a primit liderul central al Sanitas la întâlnirea cu preşedintele Consiliului Judeţean!

Ce răspuns a primit liderul central al Sanitas la întâlnirea cu preşedintele Consiliului Judeţean!
Sindicaliştii de la Spitalul Mavromati, în frunte cu Marius Sepi, prim-vicepreşedintele Sanitas, s-au întâlnit, miercuri, cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

Prin vocea liderului de la nivel central, angajaţii de la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ au reiterat solicitările pe care le au, legat de drepturile salariale, pentru care ies în stradă de aproape o săptămână.

La finalul întâlnirii, sindicaliştii au plecat din biroul şefului Consiliului Judeţean cu promisiuni.

“În urma întâlnirii cu preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani plecăm cu angajamentul ferm al dânsului că va purta discuţii foarte serioase cu managementul Spitalului Judeţean Mavromati în aşa fel încât cele două puncte divergente, acordarea tichetelor de masă, în integralitatea lor, şi rezolvarea problemei celor 111 colegi asistenţi medicali care au luat gradul principal să fie rezolvate. Nu s-au stabilit nişte termene foarte clare. O să ne consultăm împreună cu colegii care protestează şi vom anunţa paşii următori", a declarat Marius Sepi.

Sindicaliştii s-au întâlnit şi cu prefectului judeţului, Dan Nechifor, căruia i-au adus la cunoştinţă doleanţele, care vor fi transmise mai departe şi Guvernului. 


 

 

Spune-ne opinia ta